Overvejer du at købe Aurora Aktier? Så kan du med fordel læse meget mere om aktien og firmaet herunder.

Aurora Cannabis, er børsnoteret på den amerikanske børs New York Stocks Exchange, og dette giver dig mulighed for at kunne investere i virksomheden, og muligheden for at støtte en virksomhed, som går ind for at forbedre folks livskvalitet. Og hvis man har interesse i at investere i virksomheden, kan man læse mere om dem på deres hjemmeside.

I 3. kvartal omsatte virksomheden for 49,26mio USD, som var en del mindre end hvad de havde forventet, helt præcist var det 18,04% mindre. Virksomheden oplever en hård tid for tiden, og aktieprisen har fået nogle hårde tæsk siden 2020 og 2021, hvor de oplevede en enorm vækst, og ramte priser på lige under 20USD pr aktie. Siden er det dog gået nedad, og aktien har tabt mere end 85% af værdien.

Hvis du har tanker om at investere i Aurora Cannabis, så er det vigtigt at der bliver lavet nogle cases på det, og der bliver undersøgt hvor meget de evt kan udvikle sig, for med et tab på mere end 85% kan det godt tyde på at aktien har været oversolgt, hvilket har drevet prisen længere op, end aktien reelt kunne bære, og når prisen så stille og roligt begynder at dale, så sælger folk deres aktier, for at beholde så meget som muligt af deres profit, og når rigtig mange vælger at sælge, så falder prisen på aktien drastisk.

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om aktier og investering, så kan du via aktierdk.dk læse mere om aktier og hvilke platforme der er mulige at bruge og investere fra. Her kan nævnes 2 danske som Nordnet og Saxo Investor, so begge kan bruges til at handle på både danske og udenlandske børser. De videregiver desuden din gevinst og dit tab til SKAT, så du ikke behøver at gøre andet end at tjekke op på at tallene er rigtige. Der kan også nævnes en udenlandsk platform som hedder Etoro , de er væsentlige billigere end Saxo investor og Nordnet med hensyn til gebyrer, dog indberetter de ikke til skat, så hvis du bruger denne platform, så skal du selv indberette dine gevinster og dine tab til SKAT.