Går du og drømmer om at lave din egen hjemmeside om gaming, eller måske om noget helt andet? Det er slet ikke så svært at lave sin egen hjemmeside, og det kræver blot lidt øvelse og at man får oprettet de rette ting, så er man hurtigt i gang. Hvis du går og drømmer om at lave din egen hjemmeside, men ikke helt er sikker på hvordan man kommer i gang, så er du kommet til det rette sted. Vi hjælper dig med hvordan du kommer i gang.  

Scroller du igennem internettet og kigger på hjemmeside efter hjemmeside og drømmer om også at kunne lave en selv? Så scrol ikke mere, og kom i gang med at oprette din egen hjemmeside, lige præcis til dit helt eget formål. Der er ingen begrænsninger for hvad din nye hjemmeside kan handle om, og din kreativitet har fuldstændig frit spil. Vi guider dig igennem nogle af de mest basic ting som man bør vide når man starter en hjemmeside op, og når du har læst artiklen, kan du klikke ind på https://minip.dk/webhotel/ for at blive endnu klogere.  

Domæner og webhoteller 

Hvis du allerede ved hvad domæner og webhoteller er, så er du allerede godt på vej. Hvis du ikke er klar over hvad de er, så har du lidt at lære endnu for at du kan gå i gang. Det helt elementære ved at oprette en hjemmeside er nemlig at anskaffe sig et domæne. Et domæne er ofte noget man køber, og er også det man kalder for sidens URL. Det vil altså sige det din side hedder, og det som man søger på for at komme til den. Du skal vælge et domæne som ingen andre har.  

Når du har købt et domæne, er det derfor også dit og ingens andre. Når du har oprettet et domæne, skal du finde et webhotel, der tilbyder den service som passer til dig og dine behov. Et webhotel gør at du kan kreere indhold til din webside.  Webhotel tilbyder forskellige ting, blandt andet hvor meget GB du har til rådighed. Desuden tilbyder nogle webhoteller fx gratis https, som er en super godt at have til sin webside.