Juletiden går os i møde, og det betyder selvfølgelig en masse julegaver til os selv og dem vi holder af. Skal der i år også ligge en julegave under træet til din søde vovse? Selvom at hundene måske ikke helt forstår det med julen, så kan de helt sikkert godt mærke at stemningen er helt særlig. Derfor skal der da selvfølgelig også være en gave til vovsen.  

Julen er en tid hvor vi går meget op i at bruge tid med vores nærmeste, og hvor vi viser vores kærlighed med gaver. For mange er kæledyret en stor del af familien, og derfor mærker dyrene også at der er en særlig stemning i hjemmet ved juletid. Derfor skal din vovse da helt sikkert også have en julegave, ligesom resten af familien.  

Gode idéer til julegaver til din hund 

Mangler du lidt inspiration til hvad du kan give din hund i julegave, så kommer der lidt gode idéer. Hvilken hund bliver ikke glad for et hundelejetøj eller to? Din hund vil uden tvivl mærke den søde juletid hvis julegaven i år står på nye lejetøj som den kan nyde ferien med. De fleste hunde elsker også bamser, og en sød bamse til samlingen kunne også være en god idé.  

Findes der en hund som ikke elsker snacks? Forkæl din hund ekstra meget i juletiden med nogle lækre snacks, som din hund kan nyde imens i nyder lækker julemad.  

Vinteren kan være en kold tid, også for hunde. Derfor kan du til din hund i julegave give dem et nyt vinteroutfit, så din vovse kan holde sig varm hele vinteren og samtidig se smart ud. Det kunne fx også være en refleksvest så du altid kan se din hund i mørket, eller en regntæt jakke så det bliver lidt sjovere at gå i regn- og snevejr.