Har du egentlig overvejet om der var en mulighed for at du kunne sænke din årlige varmeregning? Hvis ikke, så bør du måske gøre det. Hvis du skifter til en luft til vand varmepumpe, er det nemlig muligt at opleve årlige besparelser på dine udgifter, samtidig med at du vælger en mere miljøbevidst løsning. En luft til vand varmepumpe er en langtidsinvestering både for dig og din pengepung.  

Flere og flere vælger at skifte deres olie- og naturgasfyr ud med varmepumper, og særligt luft til vand varmepumpen er populær. Hvorfor spørger du måske? Ja det skal du nok blive meget klogere på. Et hjem som er lunt er altid et rart sted at være, og der er intet værre end komme hjem til et hjem som er helt koldt, og som er hundrede år om at varme op. Er du træt af langsomme radiatorer og kolde tæer, så er det måske på tide at skifte til en luft til vand varmepumpe.  

Luft til vand varmepumpen er nemlig utrolig populær blandt mange fordi den samtidig med at den er billig, og kan sænke dine årlige udgifter til varme, fungerer super optimalt og leverer en upåklagelig varme til hele dit hjem. Du skal ikke længere brokke dig over kolde fusser, og luft til vand varmepumpen vil hurtigt tjene sig selv ind.  

Hvad er teknologien bag en luft til vand varmepumpe?  

Når man skal gøre sig overvejelser om nye løsninger til sin bolig, er det selvfølgelig vigtigt at undersøge mulighederne grundigt. Derfor er det helt forventeligt at du gerne vil have indsigt i hvordan en luft til vand varmepumpe fungerer, og man bør altid sikre sig at man har fået stillet alle de spørgsmål man nu måtte have inden man går i gang med at skifte en masse ud. Derfor kan du altid spørge professionelle fagfolk til råds, som til dagligt arbejder med udskiftning og installering af varmepumper.  

En luft til vand varmepumpe, består af en enestående og innovativ teknik baseret på lufts naturlige varmeegenskaber. Det vil sige at den energi som anvendes til at skabe varme i dit hjem udvindes fra luften udenfor. Ret utrolig ikke?  

Varmepumpen består af to dele, hvoraf den ene skal placeres udendørs og den anden skal placeres indendørs. I den udendørs del, bliver der ventileret luft ind af en indbygget ventilator. I denne luft bliver varmenergien udvundet og overført til en særlig væske. Denne væske anvendes til at opvarme det vand som flyder i dit vandsystem. Vandsystemet er det system som cirkulerer varmt vandt rundt i dine radiatorer, og dit gulvvarme. Når det varme vand i vandsystemet har afgivet varme cirkulerer det tilbage til beholderen og opvarmes på ny.  

Hvorfor vælge en luft til vand varmepumpe? 

Der er mange fordele ved at vælge en luft til vand varmepumpe, hvilket også er årsagen til at mange gør det. Den særlige teknologi, gør det nemlig muligt at udvinde energi fra luften, og er på den måde en miljøvenlig form for varmekilde. Desuden er det nemt og hurtigt at installere en luft til vand varmepumpe, og pumpen holder i mange år uden at skulle vedligeholdes. Pumpen leverer konstant og effekt varme til dit hjem året rundt.